Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

S&B: Επιμένει και συνεχίζει να ρυπαίνει

«Aδιόρθωτη εμφανίζεται η βιομηχανία S&B του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου, καταθέτοντας προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της υγειονομικής διάταξης Λοβέρδου, ενώ δεν διστάζει να προκαταβάλλει ακόμη και την απόφαση του δικαστηρίου, προαναγγέλλοντας την συνέχιση του δικαστικού αγώνα.
Αρκεί να συνεχίσει να ρυπαίνει!
Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει κυριευτεί από πανικό ενόψει της επικείμενης ποινικής δίκης για την οποία κατηγορείται για θαλάσσια ρύπανση και πρόκληση από αμέλεια της δημόσιας υγείας αλλά και της μεγάλης δημοσιότητας που προσλαμβάνει η υπόθεση.
Χθες, σε ανακοίνωση του διευθύνοντος συμβούλου της S&B κ. Κρείτωνα Αναβλαβή σε ιστοσελίδα της Μήλου, η εταιρεία στρέφεται ανοιχτά κατά της απόφασης του υπουργείου Υγείας, για την ταφή των εξορυκτικών αποβλήτων περλίτη αντί της ανεξέλεγκτης ρίψης τους στην θάλασσα ενώ προϊδεάζει απροκάλυπτα για συνέχιση των δικαστηρίων, εκδηλώνοντας πρωτοφανή έλλειψη σεβασμού στο θεσμό της δικαιοσύνης.» (Βλ. σχετικό άρθρο..).

Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία ανάλυσης του εγκεφάλου του κάθε φραγκάτου νεοέλληνα που έχει αποκτήσει το οικονομικό του status μέσα από ασαφείς(;) και σκοτεινές(;) διαδικασίες. Ούτως ή άλλως σ' αυτή τη χώρα τα πολλά φράγκα έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι δεν συνδέονται με «αγνές» επαγγελματικές - επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Δεν μπορώ καν να μπω στην διαδικασία να αναρωτηθώ για ποιους λόγους μία τόσο κερδοφόρα επιχείρηση αρνείται να διαθέσει ένα - αναλογικά μικρό - τμήμα των κερδών της για να γίνει λίγο πιο φιλική προς το περιβάλλον. Ενδεχομένως να υπάρχουν ελκυστικότεροι επενδυτικοί προορισμοί των κερδών της επιχείρησης!!
Έχω όμως μία μεγάλη απαίτηση. Έστω και για μία φορά να κάνει η δικαιοσύνη το καθήκον της όπως πρέπει!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου