Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Εσείς νομοθετείτε αλλά εγώ ρυπαίνω!

«Στα παλιά της υποδήματα γράφει την παρέμβαση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και τα ανησυχητικά ευρήματα της επιδημιολογικής μελέτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, η S&B.
Ένα μήνα μετά την υγειονομική διάταξη του υπουργού Υγείας που αποκαθηλώνει τον τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων της βιομηχανίας και δείχνει το δρόμο για την ταφή τους, η πανίσχυρη βιομηχανία συνεχίζει να ξεβράζει στην θάλασσα τόνους από τα απόβλητα περλίτη της μονάδας της.
Οπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, το τιρκουάζ χρώμα της θάλασσας μπροστά από τον αγωγό της S&B στο Τσιγκράδο αναμειγνύεται με τα υπολείμματα των στερεών αποβλήτων και μετατρέπεται σε βούρκο λάσπης.» (Βλ. σχετικό άρθρο..).

«Μάγκας»! Από τους πολλούς του είδους που διαθέτει η χώρα μας. Ο Κος S&B δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην χώρα του παραλόγου και όπως είναι πολύ «λογικό» θεωρεί ότι έχει κάθε δικαίωμα να γράφει στα «π@..@..@» του το περιβάλλον, τους νόμους, τους πολιτικούς, τους επιστήμονες και ότι άλλο θεωρεί πως αποτελεί εμπόδιο στην λειτουργία της εξαιρετικά επικερδούς επιχείρησής του. Γνωρίζει ότι δεν θα πληρώσει πρόστιμο, γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να τον κλείσουν μέσα, γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει η λειτουργία της επιχείρησής του, γνωρίζει ότι ελάχιστοι έλληνες θα ασχοληθούν μαζί του γιατί πάντα έχουν κάτι άλλο «καλύτερο» να ασχοληθούν!!
«Απολαύστε» το βίντεο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου